Het aanbod van Shop-ping.be zit in de lift. Pierre-Marc Bureau voegde recent het nieuwe merk Gewo aan zijn catalogus toe en heeft dé plastic bal gevonden die hij iedereen kan aanraden.

Ben je als speler of club nog steeds op zoek naar een plastic bal van hoge kwaliteit? Dan raadt Shop-ping.be je de ballen van Hanno aan. Pierre-Marc: “Dit zijn echt de beste ballen op de markt! We zijn al maanden op zoek naar zo’n juweeltje en we hebben ze eindelijk gevonden. Ze zijn minder fragiel dan de meeste andere plastic ballen en bieden toch een goed niveau van spin.”

Niet alleen Hanno is een nieuw merk in het aanbod, ook Gewo kan je vanaf nu vinden bij Shop-ping.be. Dit Duitse merk is al jaren actief op de markt, maar investeerde recent zwaar in kwaliteit waardoor ze nu ook een mooi gamma hebben. De rubbers zijn, net zoals de houtjes, tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit. Hun producten ontwikkelen ze dankzij een samenwerking met de Rus Dmitri Mazoenov, voormalig viervoudig Olympiër en in de jaren '90 meervoudig medaillewinnaar in het dubbelspel met zijn broer Andrej op zowel de wereldkampioenschappen als de toenmalige ITTF Pro Tour. Gewo sponsort spelers zoals Enzo Angles, Europees Juniorenkampioen, en "last but not least" vanaf 1 oktober ook Belgisch kampioen Lauric Jean. Geen twijfel meer over hun kwaliteit, dus.

Ook met de klantenservice zit het niet stil bij Shop-ping.be. De tafeltenniswinkel lanceerde deze zomer een nieuwe website, waardoor je nog sneller en makkelijker jouw producten terugvindt. Neem zeker een kijkje in de promotiehoek, waar je steeds de beste aanbiedingen terugvindt.