Logo

Lauric Jean heeft zich met Herne geplaatst voor de eerste ronde van de Duitse bekercompetitie. Half september wacht een ontmoeting met Bundesligateam Hagen.

De drie nationale tafeltennissers actief in de 2de Bundesliga kwamen in het weekend van 25 augustus allemaal in actie in de voorronde voor deze bekercompetitie. Herne wist zich – mede dankzij een ongeslagen Lauric Jean – in de Vorrunde Nord Gruppe II te plaatsen voor de 1ste ronde.

Robin Devos overleefde met Weinheim nipt de halve finale, de eerste wedstrijd voor het team, niet tegen Grünwettersbach, de uiteindelijk winnaar van de Vorrunde Süd Gruppe II.

Het reserveteam van Saarbrücken wist zich onder leiding van Cedric Nuytinck sportief te plaatsen voor de halve finale na een nipte overwinning op Fortuna Passau. Fürstenfeldbruck bleek in dat duel, waar de Oost-Vlaming opnieuw de eer redde voor zijn team, de sterkste met 1-3.