Logo

De publicaties op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd door Tafeltennisactua. Op basis daarvan mag geen enkele publicatie zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Tafeltennisactua gekopieerd en/of verspreid worden.

  • Wenst u een bepaald artikel over te nemen in uw clubblad of persoonlijke website? Contacteer ons gerust en wij bekijken uw aanvraag...
  • Ook sites die een constante informatiestroom van tafeltennisactua willen overnemen kunnen ons contacteren voor een offerte of samenwerking.

Tafeltennisactua verzorgt zelf verdere verspreiding van haar publicaties via Facebook, RSS en Twitter.

  • Het gebruik van deze diensten voor persoonlijke doeleinden is uiteraard toegestaan.
  • Het gebruik van deze diensten op een andere website (persoonlijke blog, eigen nieuwssite, ...) kan pas mits een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.
  • Het verspreiden van onze publicaties via andere kanalen kan slechts mits uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Het vertalen van artikels op tafeltennisactua valt eveneens onder de auteursrechtelijke bescherming. U dient hiervoor dus ook eerst een schriftelijke toelating te verkrijgen.


Hebben wij, volgens u, een artikel overgenomen/vertaald zonder rekening te houden met uw auteursrechten? Aarzel niet ons te contacteren voor een oplossing.

Gelieve wel te noteren dat wij ons, zoals u ook dat recht hebt, beroepen op de "free flow of information" (uitslagen en standen kunnen zonder problemen overgenomen worden; wedstrijddetails en letterlijke zinnen overnemen zijn dan weer niet toegestaan).