Logo

Jean-Michel Saive heeft zich dankzij twee overwinningen geplaatst voor de 4de ronde van het EK in Stuttgart. Vostes plaatste zich via een sterke prestatie voor de derde ronde, maar kwam daarin net te kort om verder door te stoten. Rogiers werd in de tweede ronde uitgschakeld.

Alle dames werden tijdens hun eerste wedstrijd in de tweede ronde uitgeschakeld door hoger geplaatste speelsters.

Saive was vrij in de eerste ronde en won in de tweede ronde makkelijk van de Bulgaar Vladimir Petkov. In de derde ronde zette hij de Deen Christian Kongsgaard met 4-1 opzij. de Rus Fedor Kuzmin is de volgende tegenstander van de enige resterende Belg op het hoofdtornooi.

Yannick Vostes heeft een mooie performance gemaakt in de tweede ronde door de Wit-Rus Evgueni Chtchetinin met 4-1 te verslaan. In de volgende ronde wachtte Xiaoquan Feng. Vostes verloor van deze Oostenrijker met 9-11 in de belle, waardoor zijn avontuur op de hoofdtabel voorbij is.

Benjamin Rogiers maakte in zijn tweede ronde geen kans tegen de Kroaat Roko Tosic: 0-4.

Karen Opdencamp verloor haar eerste wedstrijd tegen de Griekse Ekaterina Ntoulaki (1-4); de Roemeense Andrada Vincze versloeg Laurence Junker (4-1); Jennifer Tasia gaf goed weerwerk in haar wedstrijd tegen de Russische Elena Troshneva (2-4)