Logo

Beide sites fuseren tot de grootste Nederlandstalige tafeltenniswebsite in de Lage Landen.

Tafeltennisactua en Tafeltennis.nu hebben na een nauw samenwerkingsverband gedurende het voorbije seizoen besloten om de handen definitief ineen te slaan. Deze middag werd in Kessel-Lo, een deelgemeente van het Belgische Leuven, een fusiecontract ondertekend.

Concreet zal Gijs Lamon, de huidige eigenaar van Tafeltennisactua, vanaf heden beide sites leiden en de eindredactie verzorgen. Peter de Goede en Marleen van Ulsen vormen achter de schermen het managementteam van de grootste Nederlandstalige tafeltenniswebsite.

Gijs Lamon: "Tafeltennisactua en Tafeltennis.nu blijken een bijzonder coherent geheel te zijn. Beide redacties steunen immers op hetzelfde principe: met kennis van zaken zelf artikelen schrijven over het huidige tafeltennis in (hoofdzakelijk) eigen land, aangevuld met enkele persberichten. De huidige samenwerking, met het succesvolle WK in Rotterdam als absoluut hoogtepunt, heeft zijn nut bewezen. Nu gaan we dus een stap verder."

Peter de Goede: "Op allerlei terreinen zie ik België en Nederland nauwer samenwerken, bijvoorbeeld gezamenlijk televisieprogramma’s maken. Op Tafeltennis.nu was altijd al veel aandacht voor het toptafeltennis over de grenzen en de Superdivisie in het bijzonder."

Marleen van Ulsen vult aan: "De samenwerking met jonge mensen met meer inzicht in de ICT en de invloed van de sociale media bevalt ons goed. Met Gijs Lamon kunnen we verder groeien met Tafeltennis.nu."

Gijs Lamon: "De naam Tafeltennis.nu is een sterk merk binnen Nederland en wordt dus behouden naast de hoofdnaam Tafeltennisactua. De layout van Tafeltennis.nu zal na verloop van tijd wel nauwer aansluiten bij dat van de Belgische tak. Zo vormen ze steeds meer een geheel. Deze samenwerking is overigens nog maar het begin. Er zijn reeds plannen om de groei verder te bestendigen."