Logo

Goed nieuws voor TTC Drive Oostende. Even zag het er naar uit dat Ovtcharov in Tianjin zou spelen op de Open van China, maar de Duitser heeft zijn deelname aan de Ostend Masters bevestigd. De ploegmaat van Jean-Michel Saive is, na het Belgische tafeltennisicoon zelf, de belangrijkste publiekstrekker.

Een andere Duitser (Zoltan Konnert-Feyer) zal wel de Chinese Open met Ostend Masters combineren.

Trinko Keen heeft dan weer wel afgezegd, omwille van familiale redenen. De Nederlander verwachtte deze week voor de tweede keer vader te worden, maar de bevalling laat nog even op zich wachten. Keen laat daarom heel uitzonderlijk de Masters links liggen. Hij wordt vervangen door het eerste reekshoofd uit de A-reeks: de Duitser Bastian Steger (ITTF-44).

Het overhevelen van de Duitser maakt niet bepaald de weg vrij voor de andere Belgische deelnemers om een plaats te bemachtigen voor de Masters. Er is immers een nieuwe kaper op de kust gekomen met de naam Andreij Gacina (ITTF-67, ex-La Villette Charleroi). Gacina had het vorig jaar echter regelmatig lastig in Superdivisie, dus een stunt blijft nog altijd mogelijk...

Bij de dames heeft zich nu een 5de Belgische ingeschreven: Margaux Martos-Sanchez (ITTF-655).