Logo

Het eerste herenteam van Nodo zakte met een bang hartje af naar Vedrinamur voor de kwartfinales van de Beker van België. Het zware 1-5 thuisverlies in de eerste fase van de Superdivisie zat nog op hun netvliezen gebrand.

De bezoekers voelden hun kansen echter al keren bij het bekend raken van de opstellingen: de meest ideale situatie werd op het wedstrijdblad geschreven. De spelers haalden tijdens de wedstrijden ook het beste in zich naar boven, wat beklijvend tafeltennis met zich meebracht.

Benjamin Rogiers wist zich twee maal via de belle voorbij zijn tegenstanders (Florent Lambiet en Frédéric Sonnet) te knokken, terwijl ook Yannick Maes zich in vijven ontdeed van Grégory Obert en eveneens Lambiet (1-3) opzij zette. Gavin Evans kwam tegen een beresterke Sonnet en Obert helaas niet tot winnen en ook het dubbelspel ging verloren voor de Antwerpenaren.

 

De dames van het Ekerense team kon zich niet plaatsen bij de laatste vier. Het ging met 5-1 de boot in tegen meervoudig bekerwinnaar Minerois. Onthoofd door de afwezigheid van zowel Margo Degraef als Eline Vitta, wist enkel Anja Vandenberghe de eer te redden tegen Godefroid.