Logo

Stunt mogelijk door opstelling Amaury Delhez

Op de vijfde speeldag van de Belgische Superdivisie ontving PW Diest gisterenavond landskampioen La Villette Charleroi. De thuisploeg keek raar op toen de Karolingers het lokaal betraden met Wang Jian Jun, Kou Lei en … Amaury Delhez (B2), die als vervanger van Jean-Mi was opgetrommeld.

De thuisploeg zag een stunt al zitten, zeker toen de toegepaste opstellingen bekend waren: Davy Vanvinckenroye mocht aantreden tegen Delhez, terwijl Kou Lei zowel tegen Closset als Song diende te spelen.

Stunten was achteraf gezien zeker mogelijk. De twee wedstrijden tegen Amaury werden ruim gewonnen door Song en Vanvinckenroye. In het dubbelspel en de wedstrijd tussen Marc Closset en Kou Lei trok Diest in de belle echter telkens aan het kortste eind met een 2-5 uitslag als gevolg.

Wellicht lijken de play-offs een feit te kunnen zijn met vier overwinningen. Dat betekent dat PW Diest nog slechts een overwinning verwijderd is van deelname, met op het programma voornamelijk ploegen die hoogstwaarschijnlijk de play-downs zullen spelen...

PW Diest - La Villette Charleroi 2 - 5
Marc CLOSSET - WANG Jian Jun 0 - 3
SONG Chen - KOU Lei 0 - 3
Davy VANVINCKENROYE - Amaury DELHEZ 3 - 1
Thuisduo - Bezoekersduo 2 - 3
Marc CLOSSET - KOU Lei 2 - 3
Davy VANVINCKENROYE - WANG Jian Jun 0 - 3
SONG Chen - Amaury DELHEZ 3 - 0