Logo

De kalender voor de superdivisie bij de heren is sinds zaterdag gekend.

De competitie start vanouds in PW Diest, deze keer met een echte klapper: vice-kampioen Citibank Virton komt reeds op de eerste speeldag (vrijdag 9 september) op bezoek bij de Brabanders. Caj-Mir St-Ghislain speelt haar eerste wedstrijd op het hoogste niveau thuis op zondag 18 september tegen landskampioen La Villette Charleroi. Vervia start op donderdag 22 september met een bezoek bij het Antwerpse Hoboken. Berlaar opent thuis tegen Mortsel en EBS ontvangt Vedrinamur.

Diest werd overigens verwend door de loting: het kreeg vijf thuiswedstrijden toebedeeld met naast Virton ook nog bezoeken van La Villette en Hoboken.

De topper tussen Virton en Villette staat op vrijdag 4 november geprogrammeerd in Luxemburg. De Antwerpse topper is voorzien op de laatste speeldag waarbij Mortsel stadsrivaal Hoboken ontvangt op 11 december.

Net zoals de voorbije jaren bestaat het eerste deel van het seizoen uit negen speelweken. De eerste zes ploegen plaatsen zich voor de play-offs. De vier laatste ploegen strijden in de play-downs tegen de degradatie.

Volledige kalender Superdivisie heren