Logo

Woensdag spelen Diest en Vedrinamur de eerste wedstrijd van de play-offs 2011 in het Peter Dorlandcentrum.

Net als de voorgaande jaren is P.W. Diest er weer in geslaagd de play-offs te bereiken in de Superdivisie. In die play-offs worden 2 poules van 3 ploegen gevormd waarbij de beste 2 ploegen zich plaatsen voor de halve finales. De Vlaams-Brabantse ploeg werd uitgeloot in groep A met als tegenstanders het grote La Villette Charleroi en Vedrinamur. De B-reeks wordt gevormd door Citibank Virton, Sokah Hoboken en Immo Mortsel.

Met in de poule het ongenaakbare La Villette Charleroi is het voor deploeg uit Oranjestad nu reeds duidelijk dat de heen –en terugwedstrijden tegen de Naamse club beslissend zullen zijn om de halve finales te bereiken.

Woensdag 12 januari staat om 20 uur de eerste match op het programma en meteen al een heel belangrijke. Die dag komt Vedrinamur op bezoek in het Diestse Peter Dorlandcentrum. Met spelers als Grégory Obert (A13) en ex-A-speler Yohan Warnon beschikken ze over een niet te onderschatten team dat ook al in de eerste ronde voor meerdere verrassingen zorgde (oa winst tegen Mortsel, Nodo en … Diest). P.W. Diest zal dus met haar sterkste team moeten aantreden wil het een goede uitgangspositie verwerven voor het verdere verloop in deze play-offs. De club zal dus beroep doen op Darius Knight, Ryan Jenkins, Chen Sung en Davy Van Vinckenroye om te proberen haar doelstellingen te bereiken.

De wedstrijden tussen Villette en Vedrinamur zijn ondertussen verplaatst. De nieuwe data zijn

  • Dinsdag 1 februari (20 uur): Vedrinamur - Villette
  • Maandag 28 februari (20 uur): Villette - Vedrinamur