Logo

Immo Mortsel kan de damestitel nauwelijks nog ontglippen. Dit weekend ging het bijzonder vlot voorbij La Villette Charleroi.

Op bezoek bij de Carolingers kon enkel thuiskopvrouw Irina Skliar twee zeges boeken. Alle andere wedstrijden gingen naar de Antwerpse dames Klimanova, Dimitrova en Van Den Berghe.

AFP Antwerpen blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het kan nog steeds geen beroep doen op Wang en Degraef. Daria Mityukova bleef dan wel ongeslagen tegen in Vervia, maar daar bleef het ook bij. AFP, dat de titel door de omstandigheden al heeft opgegeven, blijft met acht punten achterstand de eerste achtervolger op Mortsel.

Onderaan het klassement hielden Vedrinamur en Châtelet elkaar in evenwicht. Geen goede zaak voor de Naamse meisjes, die zo op een barrageplaats staan in de Superdivisie. Het neemt wel een puntje afstand van Centre Manage, dat haar meerdere moest erkennen in Dinez.

Het duel tussen Hasselt en Schulen is uitgesteld wegens interlandverplichtingen van Eline Loyen en Lisa Lung. Ook het duel tussen Minerois en Herstal is blijkbaar nog niet gespeeld.