Logo

Le Logis Oudergem heeft zich ongeslagen geplaatst voor de halve finales van de Belgisch landskampioenschap. In haar laatste wedstrijd walste het over een verzwakt PW Diest.

De Brabanders zakten met een onuitgegeven team af naar Brussel. Enkel Marc Closset kwam dit seizoen al meermaals voor Diest uit in de Superdivisie. Hij kreeg ditmaal het gezelschap van Davy Vanvinckenroye en Dirk De Cleene. Le Logis trad aan met Saive, Vostes en Maeck.

Het verschil tussen beide teams valt ook duidelijk af te leiden aan de uitslag: 6-1. Marc Closset redde de eer van de Brabanders door in de laatste wedstrijd van Anthony Maeck. Eerder moest Maeck ook nog een set afstaan aan Vanvinckenroye.

6 - 1 Le Logis Oudergem - PW Diest        
1 - 0 Yannick VOSTES - Dirk DE CLEENE 3 - 0  
2 - 0 Anthony MAECK - Davy VANVINCKENROYE 3 - 1  
3 - 0 Jean-Michel SAIVE - Marc CLOSSET 3 - 0  
4 - 0 Vostes / Maeck - Closset / De Cleene 3 - 0  
5 - 0 Yannick VOSTES - Davy VANVINCKENROYE 3 - 0  
6 - 0 Jean-Michel SAIVE - Dirk DE CLEENE 3 - 0  
6 - 1 Anthony MAECK - Marc CLOSSET 0 - 3  

 

Dankzij deze zege wint Le Logis ongeslagen poule B van de play-offs en plaatst het zich voor de halve finales van het landskampioenschap. Daarin treedt het aan tegen de nummer twee uit poule A. Diest was eerder al uitgeschakeld na drie nederlagen en strijdt nu verder om plaatsen vijf en zes die recht geven op deelname aan de ETTU Cup.