Logo

Sud Telecom Virton heeft haar laatste wedstrijd in de play-offs gewonnen van Mortsel. Het wint hierdoor poule A en ontwijkt zo Le Logis Oudergem in de halve finales van het landskampioenschap.

Het werd een spannende wedstrijd in Luxemburg, waarin zowel Virton als Mortsel nog aanspraak konden maken op een ticket voor de halve finales. Virton trad met haar traditionele team aan (Merchez, Mehmedovic en Tosic), terwijl Mortsel afzakte met Toriola, Janssens en Ayemojuba.

Muhamed Mehmedovic opende de score voor de thuisploeg met een nipte zege op Tim Janssens, maar de Nigeriaan Toriola maakte dat meteen goed tegen Merchez. Roko Tosic bracht de thuisploeg opnieuw op voorsprong met een zege op Ayemojuba, maar na het dubbelspel hingen de bordjes opnieuw gelijk.

Segun Toriola bleef ongeslagen in deze wedstrijd. Met een zege op Mehmedovic bracht hij de Antwerpenaren voor het eerst op voorsprong. Het mocht echter niet baten, want Tosic (tegen Janssens) en Merchez (tegen Ayemojuba) bezorgden Virton alsnog de zege.

4 - 3 Sud Telecom Virton - Immo Mortsel        
1 - 0 Muhamed MEHMEDOVIC - Tim JANSSENS 3 - 2  
1 - 1 Cédric MERHCEZ - Segun TORIOLA 1 - 3  
2 - 1 Roko TOSIC - Sau AYEMOJUBA 3 - 1  
2 - 2 Thuisduo -   2 - 3  
2 - 3 Muhamed MEHMEDOVIC - Segun TORIOLA 1 - 3  
3 - 3 Roko TOSIC - Tim JANSSENS 3 - 1  
4 - 3 Cédric MERHCEZ - Sau AYEMOJUBA 3 - 0  

 

Dankzij deze overwinning wipt Virton nog over EBS naar de eerste plaats in poule A van de play-offs. Het ontwijkt zo titelfavoriet Le Logis in de halve finales om het landskampioenschap en zal aantreden tegen Sokah Hoboken. EBS eindigt tweede en zal wel moeten aantreden tegen Saive en co. Immo Mortsel strijdt nog om plaatsen vijf en zes die recht geven op een ticket voor de ETTU Cup.