Logo

Ook Vervia moet voor de bijl tegen Naams team

Vedrinamur heeft haar tweede seizoensoverwinning beet. Vrijdag was het al de betere van Caj-Mir Colfontaine, zondag werd een nieuwe zege geboekt tegen Vervia.

 

Zondag maakten Grégory Obert, Frédéric Sonnet en Yohan Warnon de verplaatsing naar Verviers, waar het thuisploeg Vervia in de ogen keek. Die stelde naast Philippe Saive en Gaetan Swartenbrouckx ook nog Jonathan Junius op.

Vervia wist telkens op voorsprong te komen met zeges van Swartenbrouckx op Warnon en Saive tegen Obert. Frédéric Sonnet zette een eerste keer orde op zaken voor de bezoekers, die ook nipt het dubbelspel wisten te winnen. Daarna waren de rollen omgekeerd. Sonnet boekte zijn tweede overwinning van de avond, maar de jongste Saive hield Vervia in de race voor de overwinning. Obert pakte tenslotte het belangrijke vierde punt door een zege op Jonathan Junius.

Vedrinamur staat zo op een zevende plek in de reguliere competitie van de Belgische Superdivisie met tien punten uit zes wedstrijden. De play-downs ontwijken zal, ondanks deze tweede zege, echter bijzonder moeilijk worden. Net als vorig jaar heeft het team uit Vedrin wel de sterkste wapens in de strijd tegen degradatie, maar toen werd het behoud verzekerd door de kampioenstitel in 1ste Nationale.

 

3 - 4 Vervia - Vedrinamur
1 - 0 Gaetan SWARTENBROUCKX - Yohan WARNON 3 - 2
1 - 1 Jonathan JUNIUS - Frédéric SONNET 0 - 3
2 - 1 Philippe SAIVE - Grégory OBERT 3 - 0
2 - 2 Thuisduo - Bezoekersduo 2 - 3
2 - 3 Gaetan SWARTENBROUCKX - Frédéric SONNET 0 - 3
3 - 3 Philippe SAIVE - Yohan WARNON 3 - 0
3 - 4 Jonathan JUNIUS - Grégory OBERT 0 - 3