Logo

Puike zege tegen concurrent Werder Bremen

In de Duitse Bundesliga werd dit weekend de zesde speeldag afgewerkt. Bekerwinnaar Saarbrücken wint een moeilijke wedstrijd tegen Werder Bremen en weet zich terug in de top vier te plaatsen.

 

Bremen heeft zich zwaar versterkt voor haar deelname aan de Champions League. Steger, Tokic en Monteiro bleven Chuang Chih-Yuan, Adrian Crisan en Paul Drinkhall echter te vlug af in vier games. Na een moeizame start met twee nederlagen staat het team, met Cedric Nuytinck als reservespeler, op een play-offplaats.

Borussia Düsseldorf heeft zich de leidersplaats toegeëigend na een nipte 3-2 overwinning tegen Ochsenhausen. Het heeft nu twee punten voor op Ochsenhausen en matec Frickenhausen. Dat laatste team ging dit weekend vlot voorbij Grenzau, maar heeft reeds een vrije week achter de rug en kan dus nog langszij komen.

In de strijd tegen degradatie doet Rührstadt Herne een uitstekende zaak door met 0-3 voorbij rechtstreeks concurrent Plüderhausen te gaan. Het draagt zo de rode lantaarn over aan de verslagen tegenstander.