Logo

Le Logis Oudergem heeft nog een sprankje hoop op deelname aan de play-offs. Het won afgelopen zondag de belangrijke inhaalwedstrijd tegen P.W. Diest.

Met nog twee wedstrijden te gaan stond de titelverdediger op de zesde plaats van de voorlopige ranglijst, wat zou betekenen dat het in het voorjaar niet zou deelnemen aan de strijd om de Belgische titel. Na de 2-4 overwinning van zondag op bezoek bij Diest klom het naar de vierde plek. Jean-Michel Saive en Yannick Vostes bleven knap ongeslagen, terwijl invaller Christophe Gérard (B2) logischerwijs niet tot scoren kwam.

 

2 - 4 PW Diest - Le Logis Oudergem
0-1Gareth HERBERT (AS19)-Yannick VOSTES (A4)0-3
0-2Roko TOSIC (As2)-Jean-Michel SAIVE (A1)1-3
1-2SONG Chen (As17)-Christophe GERARD (B2)3-0
1-3David HENKENS (B0)-Jean-Michel SAIVE (A1)0-3
1-4SONG Chen (As17)-Yannick VOSTES (A4)0-3
2-4Roko TOSIC (As2)-Christophe GERARD (B2)3-1

 

In de stand glipt Le Logis nu naar de vierde plaats, dat het deelt met PW Diest. Dankzij winst in het onderlinge duel heeft Le Logis wel een voetje voor. Toch blijft het spannend voor de hoofdstedelingen die op de laatste speeldag een bezoek brengen aan Sokah Hoboken. Daar hebben de Brusselaars minstens een gelijkspel nodig om zich te plaatsen voor de play-offs. Bij verlies kan het immers voorbijgestoken worden door zowel Diest als Vedrinamur, die beiden een makkelijker programma hebben met wedstrijden bij respectievelijk EBS en Don Bosco.