Logo

Net als in de heenwedstrijd, geraakte Nodo Ekeren ook in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen uitdager Vedrinamur.

De Antwerpenaren rekenden opnieuw op hun vaste trio, terwijl Vedrinamur zwakker voor de dag kwam met Thibaut Darcis in de plaats van de ongeslagen Grégory Obert. Dit maal was het echter de Naamse kopman Sonnet die geen verliespartij noteerde met zelfs een openingsstunt tegen de Engelsman Paul Drinkhall. Florent Lambiet zorgde met een zege op Yannick Maes opnieuw voor het derde punt.

Langs Everse zijde bleef Benjamin Rogiers ongeslagen tegen zowel Darcis als Lambiet, terwijl Drinkhall zonder problemen Darcis van zich afhield. Maes leed verder een logische nederlaag tegen materiaalspeler Sonnet.

3 - 3 Nodo Ekeren - Vedrinamur
0-1Paul DRINKHALL (As1)-Frédéric SONNET (A10)1-3
1-1Benjamin ROGIERS (A5)-Thibaut DARCIS (B0)3-1
1-2Yannick MAES (A23)-Florent LAMBIET (A14)0-3
2-2Paul DRINKHALL (As1)-Thibaut DARCIS (B0)3-0
2-3Yannick MAES (A23)-Frédéric SONNET (A10)0-3
3-3Benjamin ROGIERS (A5)-Florent LAMBIET (B0)3-2

 

Nodo Ekeren behoudt ondanks het puntenverlies nog steeds de leidingsplaats met twee punten voorsprong op Vedrinamur. Sokah Hoboken volgt nu op vier punten maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Vedrinamur mengt zich met de twee onverwachte punten wel wat nadrukkelijker in de titelstrijd.