Logo

Knal Deinze heeft haar tranfer voor volgend seizoen beet: het wist vandaag Tim Janssens (A13) te contracteren om volgend seizoen samen met Cédric Nuytinck (A19) en Ludovic Bierny (B0) in Superdivisie aan te treden.

De huidige ploeg van Tim, STAG Hasselt, wist haar plaats in Superdivisie dit seizoen niet te behouden. Voor Tim het moment om uit te kijken naar een nieuwe sportieve uitdaging, die hij nu dus vindt bij de Oost-Vlaamse club. "Na de degradatie met Hasselt was ik op zoek naar een nieuwe motivatie in het tafeltennis. Knal Deinze kwam met een interessant voorstel, waarbij ik hun jonge spelers zowel als coach-tijdens-het-spel als aan tafel kan helpen om successen te boeken in Superdivisie. Omgekeerd zullen Cédric en Ludovic door hun progressie ook mij aanzetten om nog beter te spelen."

Deinze begon dit seizoen twijfelachtig met de transfer van Bradley Evans. De Engelsman zakte in Superdivisie echter door de mand en kon geen enkele wedstrijd winnen. Mede daardoor kwam Deinze opnieuw in de play-downs terecht. Daar wist Deinze zich echter na 4 wedstrijden al van het behoud te verzekeren. Zowel Cédric als Ludovic hebben beiden nog een grote groeimarge. Aangevuld met een ervaren speler als Tim Janssens ziet het er naar uit dat Deinze een ploeg wordt om rekening mee te houden volgend seizoen, zeker omdat Tim ook plezier haalt uit het coachen van (aanstormend) talent.