Logo

Le Logis Oudergem heeft een tweede ruime zege geboekt tegen La Villette Charleroi. De Carolo's waren echter niet zo ver van een gelijkspel verwijderd.

Het Brusselse team won met een op het zicht comfortabele 5-1 overwinning, maar er werden drie belles gespeeld waarvan er twee thuis bleven. Jean-Michel Saive kon zich twee maal pas in de vijfde set voorbij zijn tegenstanders, Christian Blondeau en Oleg Danchenko, knokken, terwijl Blondeau de derde belle wel op zijn naam kon schrijven tegen belofte Jasper Merckx. In de overige drie duels verloren de Brusselaars geen set.

5-1Yannick VOSTES (A4)-Amaury DELHEZ (B0)3-0

In de stand bevestigt Le Logis haar overmacht in deze play-downs. La Villette Charleroi prijkt momenteel op een degradatieplaats, maar heeft haar wedstrijden tegen de gedoodverfde winnaar reeds achter de rug.