Logo

Vedrinamur heeft verrassend in eigen huis punten laten liggen tegen Palette Castellinoise. De nieuwkomer op het hoogste niveau wist een 2-4 overwinning te boeken.

Grote man van dienst was de Bosniër Admir Duranspahic (As4, dubbele aansluiting) die bij de bezoekers ongeslagen bleef tegen zowel materiaalspeler Frédéric Sonnet (A8) als verdediger Tomas Mikutis (As12). De overwinning op Mikutis bleek de sleutel tot de zege voor de promovendus. In een felbevochten duel trok Duranspahic uiteindelijk in de belle aan het langste eind.

Het Naamse talent Thibaut Darcis (A24) moest dan weer zijn meerdere erkennen in zowel Tim Janssens (A17, foto) als voormalige A-speler Kevin Vissers (B0), die zo ook van goudwaarde blijkt voor zijn team. Sonnet en Mikutis wisten hun tweede wedstrijd wel winnend af te sluiten tegen respectievelijk Janssens en Vissers.

2 - 4 Vedrinamur -
0-1Frédéric SONNET (A8)-Admir DURANSPAHIC (As4)0-3
0-2Thibaut DARCIS (A24)-Tim JANSSENS (A17)1-3
1-2Tomas MIKUTIS (As12)-Kevin VISSERS (B0)3-1
2-2Frédéric SONNET (A8)-Tim JANSSENS (A17)3-1
2-3Tomas MIKUTIS (As12)-Admir DURANSPAHIC (As4)2-3
2-4Thibaut DARCIS (A24)-Kevin VISSERS (B0)0-3

 

De nederlaag met haar sterkste team is een streep door de rekening van Vedrinamur, dat haar achterstand op het leidersduo Virton en Logis tot vier punten ziet toenemen. Palette Castellinoise daarentegen laat de degradatiestrijd voorlopig achter zich en settelt zich knap in de middenmoot met twee punten voorsprong op Alpa dat momenteel de negende plaats bezet in de stand.