Logo

Gisteren speelde Stag Hasselt thuis tegen Citibank Virton.

In de openingswedstrijd verloor Olivier Joanes tegen Olteano Dragos, de nieuwe man bij de bezoekende ploeg. Olivier kwam 0-2 achter, speelde zich dan terug in de wedstrijd maar kon 1-3 verlies niet meer verhinderen. Deze Dragos liet direct zien dat hij de ploeg versterkt.

Tim Janssens bracht de score op 1-1 na 3-2 winst tegen Muhamed Mehmedovic. Gery Steyls pakte zijn eerste wedstrijd  in super door met 3-2 te winnen van Servais Béranger.

In een hoogstaand dubbel konden Tim en Olivier een 2-1 voorsprong niet ombuigen tot winst en verloren aldus met 2-3 van Muhamed en Dragos. Ook hier bleek deze jonge Roemeen van goudwaarde, dit verlies kostte Stag Hasselt uiteindelijk de twee punten.

Na de pauze verloor Olivier met 1-3 van Muhamed, hoewel hij de eerste set met goot gemak won kon hij deze vorm niet aanhouden. Vervolgens prikte Dragos vij eenvoudig de 4 op het bord voor Virton door met 3-0 te winnen van Gery. Tim liet aan Servais geen enkele kans en won met 3-0.

Dit opnieuw te vermijden puntenverlies tegen een rechtstreekse concurent maakt het voor Stag Hasselt nu wel zeer moeilijk om de play-offs te bereiken. Voor hetzelfde geld had hier in plaats van 0 op 4 een mooie 4 op 4 kunnen staan.