Logo

Castellinoise is er in de belangrijke thuiswedstrijd tegen rechtstreeks degradatieconcurrent Alpa Schaarbeek-Elsene niet in geslaagd afstand te nemen van de degradatiezone.

Meer zelfs, er lagen heel wat kansen voor de Brusselaars om hun rechtstreekse concurrent in te halen. Matas Skucas opende met een knappe winst tegen materiaalspeler Tim Janssens en hield na de pauze ook Steve Bovenisty van zich af. Florian Cnudde zorgde tussendoor voor het derde punt (tegen diezelfde Bovenisty) en had in het slotduel tegen thuiskopman Jean Grégoire lang uitzicht op een individuele én teamstunt. Helaas voor de hoofdstedelingen trok de Fransman in de belle het laken naar zich toe. Christophe Closset, de kopman bij de bezoekers, bleef met lege handen achter na nederlagen tegen Janssens en de ongeslagen Grégoire. 

3 - 3 Patria Castellinoise - Alpa Schaarbeek-Elsene
0-1Tim JANSSENS (A17)-Matas SKUCAS (B0)1-3
1-1Jean GREGOIRE (As7)-Christophe CLOSSET (A23)3-1
1-2Steve BOVENISTY (B0)-Florian CNUDDE (B0)1-3
2-2Tim JANSSENS (A17)-Christophe CLOSSET (A23)3-1
2-3Steve BOVENISTY (B0)-Matas SKUCAS (B0)0-3
3-3Jean GREGOIRE (As7)-Florian CNUDDE (B0)3-2

 

Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe. Hierdoor is EBS, dat de confrontatie met Villette won, momenteel de lachende derde. Het wint een punt op dit duo, maar blijft voorlopig wel nog op de negende plaats staan.