Logo

Na twee speeldagen hebben slechts drie damesteams nog het maximum van de punten. Vedrinamur moet afhaken nadat het in eigen huis slechts gelijk speelde tegen Dinez.

Het A-team van de Naamse topploeg kwam weliswaar verzwakt aan de start met slechts twee B0-speelsters en een B2. Daar zette Dinez de kersverse A-speelster Jana Bernard tegenover, die toch twee op drie behaalde. Ze moest enkel haar meerdere erkennen in Sylvie Van Rintel, die zo ongeslagen bleef en dus uitermate belangrijk in het gelijkspel voor Vedrinamur.

Ook het B-team speelde een uitgestelde wedstrijd (de zaal was niet beschikbaar door de ETTU Cup van de heren in eigen huis, nvdr). Zij moesten echter met 0-10 hun meerdere erkennen in La Villette.

PW Diest is naast AFP Antwerpen en Minerois nog steeds ongeslagen. In tegenstelling tot eerder bericht, blijkt het effectief de wedstrijd in Herstal betwist te hebben (fout in de codage van de AF). De Brabanders deden voor het eerste beroep op de Nederlandse Britt Eerland in dubbele aansluiting. Zij bleef net als Lisa Lung ongeslagen, ook in het dubbelspel. Astrid Herstal kon enkel tegenprikken met Jennifer Tasia. De voormalige A-speelster en jeugdinternational was net iets sterker dan Marie Maesen.