Logo

Alpa Elsene-Schaarbeek heeft in eigen huis een gelijkspel afgedwongen tegen Vedrinamur. Florian Cnudde was de man van de wedstrijd en bleef ongeslagen.

De Brusselaars rekenden in deze wedstrijd op international Julien Indeherberg, maar die moest in het openingsduel de duimen leggen voor Hervé Delporte. Het leek er dus op dat de Naamse bezoekers hun weg omhoog zouden verder zetten. 

Dat was echter buiten Florian Cnudde gerekend, die de Naamse kopman Frédéric Sonnet zowaar in drie sets vloerde. Toch keek de thuisploeg bij de pauze tegen een 1-2 achterstand aan, na het verlies van Matas Skucas tegen Thibaut Darcis.

Indeherberg wist zijn openingsnederlaag na de pauze recht te zetten en wist eveneens Sonnet opzij te zetten. Delporte had nadien aan drie sets genoeg om Skucas te verslaan. Vedrinamur op een punt van de overwinning, dus, maar die bleef uit: Florian Cnudde won het beslissende duel van Darcis en pakte zo een punt voor Alpa. 

3 - 3 Alpa Elsene-Schaarbeek - VedriNamur
0-1Julien INDEHERBERG (A13)-Hervé DELPORTE (A18)0-3
1-1Florian CNUDDE (A26)-Frédéric SONNET (A7)3-0
1-2Matas SKUCAS (B0)-Thibaut DARCIS (A20)1-3
2-2Julien INDEHERBERG (A13)-Frédéric SONNET (A7)3-1
2-3Matas SKUCAS (B0)-Hervé DELPORTE (A18)0-3
3-3Florian CNUDDE (A26)-Thibaut DARCIS (A20)3-1

 

Vedrinamur blijft haar stijgende lijn aanhouden na een zwakke eerste periode, maar moet hier toch opnieuw een punt laten tegen Alpa, dat daarentegen een pak sterker speelt dan vorig seizoen.