Logo

Lauric Jean heeft op sportieve wijze zijn plaats in het eerste paar van Jülich herovert. Dankzij zijn goede prestaties in de heenronde mag Lauric nu naast Trinko Keen spelen.

In die heenronde stond Hermann Mühlback als tweede speler naast de Nederlander Keen in het eerste paar, maar Lauric heeft die rollen dus kunnen omdraaien. Het team heeft de eerste test in de nieuwe opstelling alvast goed doorstaan. De openingswedstrijd van de terugronde in de Duitse 2de Bundesliga Nord werd thuis met 9-4 gewonnen van Borsum.

Jean kon enkel zegevieren in zijn tweede enkelspel. In het dubbel – ondanks eerdere overwinningen met Keen ditmaal verrassend aan de zijde van Servaty – ging hij in vier sets onderuit. Tegen kopman Hunor Szöcs verloor hij de vierde set met het kleinste verschil waarna de Roemeen in de belle duidelijk te sterk was.

Dankzij deze zege behoudt Jülich haar vijfde plaats in het klassement, op drie punten van leiders Velbert en Hagen. Het neemt ook meer afstand van de degradatieplaatsen die nu op zes punten ligt.

 

9 - 4 Jülich - Borsum        
1 - 1 Jean / Servaty - Szöcs / Zibrat 1 - 3 -8, 5, -5, -7
2 - 3 Lauric JEAN - Hunor Janos SZÖCS 2 - 3 7, 11, -3, -9, -3
7 - 4 Lauric JEAN - Jan ZIBRAT 3 - 2 -5, 3, -10, 8, 10