Logo

In Duitsland werd dit weekend opnieuw een volledige speelweek afgewerkt. Leiders Düsseldorf en Ochsenhausen wisten hun wedstrijd te winnen. Saarbrücken plaatst zich opnieuw bij de top vier.

Timo Boll kon zich revancheren voor de verloren finale van de Duitse Kampioenschappen 2013. In het duel tegen matec Frickenhausen was hij ditmaal wel de betere van Steffen Mengel. Borussia Düsseldorf won het duel uiteindelijk met 3-1. Jongeling Walther Ricardo werd verrassend op de tweede plaats opgesteld, maar kwam niet tot scoren voor de titelverdediger.

Liebherr Ochsenhausen is momenteel de grootste uitdager voor Düsseldorf. Het won zondagmiddag met 3-0 bij Plüderhausen. Ryu Seung Min, Liam Pitchford en Tiago Apolonia gaven dus geen wedstrijd prijs tegen de rode lantaarn.

Saarbrücken heeft haar plaats in de top vier heroverd. Op bezoek bij Fulda-Maberzell won het het rechtstreekse duel met 1-3. Enkel Joao Monteiro moest een punt thuisstaan tegen thuisspeler Wang Xi. Bastian Steger en Bojan Tokic bleven ditmaal ongeslagen.