Logo

Vorig weekend stond de derde speelweek van de Duitse Bundesliga op het programma. Saarbrücken en Muhlhausen wachten nog op hun eerste overwinning.

Dat promovendus Muhlhausen het moeilijk heeft in een van de sterkste Europese competities zal ongetwijfeld slechts weinigen verbazen. Dit weekend ging het met 3-1 onderuit tegen een nochtans verzwakt Borussia Düsseldorf, dat opnieuw niet kan rekenen op haar kopman Boll. Walther Ricardo moest op de derde plaats nipt het onderspit delven tegen Bohumil Vozicky.

Het andere team dat na drie wedstrijden nog steeds op een zege wacht, Saarbrücken, is wel verrassend nieuws. Bojan Tokic, Bastian Steger en Tiago Apolonia konden ook ditmaal niet winnen. Grenzau is, na Bremen en Frickenhausen, het derde team dat Saarbrücken doet buigen.

Aan de top blijven Werder Bremen (3-0 tegen Hagen), Fulda-Maberzell (3-2 tegen Frickenhausen) en Ochsenhausen (3-1 tegen Pluderhausen) aan de leiding. Morgen zal alvast een team afvallen, want dan nemen Fulda en Ochsenhausen het tegen elkaar op.