Logo

In een onderlinge wedstrijd wist Saarbrücken te winnen van Ochsenhausen, dat daardoor uit de top vier valt van de Duitse Bundesliga.

De Zuid-Koreaan Ryu Seung Min kon in de thuiswedstrijd van Ochsenhausen zijn beide wedstrijden niet winnen en moest zijn meerdere erkennen in zowel Bastian Steger en Tiago Apolonia. De Portugees moest tegen zijn ex-club wel zijn eerste wedstrijd aan de Engelsman Liam Pitchford laten. Bojan Tokic zorgde voor het derde bezoekerspunt door de Fransman Simon Gauzy te verschalken. Beide teams hebben nu acht punten uit acht wedstrijden en delen de vijfde plaats.

Verrassende leider Fulda-Maberzell blijft een extra week aan kop van het klassement dankzij 3-0 overwinning op Zugbrücke Grenzau. Düsseldorf blijft eerste achtervolger na een nipte winst op regerend landskampioen Werder Bremen, dat twee punten moet prijsgeven. Boll, Baum en Achanta wisten elk een punt toe te voegen aan het totaal, terwijl Chuang Chih-Yuan ongeslagen bleef voor Bremen. Matec Frickenhausen vervolledigt de top vier na een makkelijke zege op promovendus Mühlhausen.

Onderaan het klassement doet Hagen een gouden zaak door op bezoek bij rechtstreeks concurrent Plüderhausen met de punten te gaan lopen. Plüderhausen draagt nu alleen de rode lantaarn met twee punten achterstand op Mühlhausen en Hagen.