Logo

Cedric Nuytinck trad op 5 februari aan in het eerste team van Saarbrücken in de wedstrijd tegen Hagen in de 1ste Bundesliga.

De Oost-Vlaming verving in extremis Bastian Steger en kwam als derde speler aan de bak tegen de staartploeg. Na zeges van Bojan Tokic en Tiago Apolonia zorgde Nuytinck voor een ruime 3-0 zege zonder setverlies. Eerder had Saarbrücken ook het duel met Grenzau gewonnen in de strijd om de vijfde plaats.

Bovenaan het klassement lopen Fulda-Maberzell en Borussia Düsseldorf verder uit. Beide teams bleven de laatste twee speelweken ongeslagen, terwijl eerste achtervolger Frickenhausen het onderspit moest delven tegen leider Fulda-Maberzell. Landskampioen Werder Bremen liet geen steek vallen en blijft vierde in de stand.

Onderaan het klassement zijn er geen grote wijzigingen. Opvallend was wel de zege van rode lantaarn Plüderhausen op Ochsenhausen, maar voor de stand had dat geen gevolgen aangezien Mühlhausen en Hagen (gedeeld voorlaatste met zes punten) niet konden winnen.