Logo

Cedric Nuytinck heeft met Hagen een nieuwe nederlaag geleden in de Duitse Bundesliga. Ditmaal ging het met 3-1 ten onder op bezoek bij Bergneustadt.

De Oost-Vlaming opende de partij tegen de thuiskopman, Steffen Mengel. Een bijzonder spannende wedstrijd, waarbij Nuytinck amper zes punten minder scoorde dan de Duitser. Nuytinck won de tweede set en kwam in de vierde set sterk terug van een 10-4 achterstand, maar de vijfde matchbal was uiteindelijk toch de goede voor Mengel.

Anton Källberg redde de eer voor de bezoekers door de stand gelijk te trekken met een zege op Benedict Duda, maar Ricardo Walther en Mengel klaarden uiteindelijk toch de klus.

3 - 1 SchwalbeBergneustadt - TTC Hagen
1-0Steffen MENGEL-Cedric NUYTINCK3-18, -9, 10, 8

Ondanks de nederlaag blijft Hagen voorlopig hangen op een achtste plek, voldoende voor handhaving op het hoogste niveau.