Logo

Martin Allegro - © ITTF
Martin Allegro - © ITTF

Na de sterke overwinning op Düsseldorf, had Bad Königshofen een nieuwe kans op een stuntzege. Thuis tegen Ochsenhausen ging het beslissende dubbel echter verloren.

Kilian Ort was eens te meer de sterke man bij de thuisploeg en bleef ongeslagen. Onze landgenoot Martin Allegro verscheen ditmaal enkel in het dubbelspel achter de tafel, opnieuw naast Bastian Steger. Deze keer kon het duo de zege echter niet veilig stellen. een 2-1 voorsprong tegen Alvaro Robles en Samuel Kulczycki ging met 7-11 en 5-11 toch verloren.

{wedstrijdlaatsteduel stand:="2-3 home:="Steger / Allegro" awaywinner:="Robles / Kulczycki" sets:="2-3" details="5, -6, 6, -7, -5"}

 

Door deze nederlaag in een vierpuntenduel om de titelstrijd én de overwinning van Mühlhausen op Saarbrücken valt Bad Königshofen opnieuw uit de top vier. Het heeft nu twee punten achterstand op Mühlhausen en vier punten op Ochsenhausen en Saarbrücken. Düsseldorf staat los op vier punten van haar eerste achtervolgers.

Vanavond staat al een nieuw duel te wachten: dan gaan Allegro en co op bezoek bij Werder Bremen, de nummer zes in de stand op twee punten.

2 - 3 Bad Königshofen - Liebherr Ochsenhausen