Logo

Vanrossomme werkt zich op naar het eerste paar

 

Saarbrücken heeft tegen rechstreekse concurrent Seligenstadt een belangrijke zege geboekt met het oog op behoud. Emilien Vanrossomme heeft zich dankzij een sterke heenronde opgewerkt naar het eerste paar.

 

Saarbrücken en Seligenstadt stonden voor aanvang van de wedstrijd op slechts een puntje van elkaar, met Seligenstadt op de tweede degradatieplaats. Het onderlinge duel kon op termijn dus wel eens beslissend worden. Bij de bezoekers stonden de drie Belgen opnieuw aan de tafel, maar Emilien Vanrossomme heeft zich opgewerkt naar het eerste paar, ten nadele van Bojan Crepulja. Robin Devos stijgt eveneens een plaats in het team, waardoor de Serviër Crepulja in twee seizoenen tijd terugzakt van de eerste naar de vierde plaats in de rangorde van het tweede team van Saarbrücken.

Vanrossomme, een voormalige speler van Enjoy&Deploy Zoetermeer, boekte meteen een eerste zege in zijn zwaardere opstelling en leverde zo zijn bijdrage aan de ruime 4-9 eindoverwinning van de bezoekers. Robin Devos bleef ongeslagen en Cédric Nuytinck moest zich enkel in zijn tweede enkelspel gewonnen geven tegen Anthony Amalraj, die eerder ook te sterk bleek voor Vanrossomme. In het dubbelspel wisten zowel Devos als Nuytinck het punt te scoren.

Saarbrücken II klimt zo naar de zevende plaats met drie punten voorsprong op Seligenstadt.

Seligenstadt - Saarbrücken II 4 - 9  
Amalraj/Schaffer - Vanrossomme/Naumann 3 - 0 7, 10, 3
Bomsdorf/Krenz - Nuytinck/Crepulja 0 - 3 -7, -9, -4
Müller/Berberich - Devos/Mostowys 1 - 3 6, -7, -7, -9
Anthony AMALRAJ - Emilien VANROSSOMME 3 - 1 -8, 5, 8, 3
Matthias BOMSDORF - Cedric NUYTINCK 1 - 3 9, -7, -7, -9
Sven MÜLLER - Robin DEVOS 2 - 3 4, 7, -10, -4, -8
Anthony AMALRAJ - Cedric NUYTINCK 3 - 1 9, -6, 7, 8
Matthias BOMSDORF - Emilien VANROSSOMME 2 - 3 4, 6, -8, -4, -7
Daniel SCHAFFER - Robin DEVOS 0 - 3 -9, -3, -7