Logo

Saarbrücken blijkt de te kloppen ploeg te worden

 

Het gaat niet goed met het Duitse Ochsenhausen. De nieuwe club van Andreij Gacina en coach Skoric heeft in de Duitse Bundesliga slechts twee zeges kunnen boeken uit vijf wedstrijden. Dit weekend verloren van de onverwachte leider Saarbrücken. Het team, met Cedric Nuytinck als reservespelers, ontpopt zich zo als de te kloppen ploeg, nadat het eerder ook Borussia Düsseldorf opzij zette. Saarbrücken blijft zo met twee punten voorsprong op Düsseldorf aan de leiding.

De Duitse landskampioen kan echter nog steeds niet rekenen op haar tweede man Christian Süss. De Hongaar Janos Jakab krijgt én neemt hierdoor zijn kansen als derde man. Dit weekend ging Düsseldorf met 3-1 voorbij de verrassend sterke promovendus matec Frickenhausen, dat nu op vier punten van leider Saarbrücken komt te staan.

Onderaan het klassement boekten Bremen (tegen rode lantaarn Herne) en Grenzau (tegen Fulda-Maberzell) belangrijke zeges voor het behoud. Herne blijft puntenloos laatste en heeft twee punten achterstand op Bremen en vier op Grenzau, Plüderhausen en Ochsenhausen.