Logo

CTT Bruille is aan een opmerkelijke comeback bezig in de Franse Pro B. De laatste twee wedstrijden voor de wintersteop verloor het niet, waardoor het zich uit de degradatiezone hijst.

 

Saint-Denis was op 8 september nog nipt (4-2) te sterk voor het team van Benjamin Rogiers, die zelf wel een belle wist af te dwingen tegen Mehdi Bouloussa. Bruille startte de heropstanding wel met een uitermate knappe zege tegen Villeneuve, de huidige nummer drie in de stand. Rogiers won zowaar in vier sets van Stéphane Ouaiche en had zo ook zijn aandeel in de zege. Simon Arvidsson was voor de thuisploeg het sterkste met ook een zege op Ouaiche én Jean Grégoire. Thomas Le Breton voegde daar de vierde zege aan toe (tegen Grégoire).

Ook op bezoek bij middenmoter Nice wist Bruille een belangrijke zege. De openingswedstrijden bleken daarin cruciaal, want Kasper Sternberg en Benjamin Rogiers wisten beiden een 2-1 achterstand in de belle alsnog om te zetten in winst. Simon Arvidsson was opnieuw te sterk voor de tegenstand.

Met deze vier punten staat Bruille nu op de achtste plaats met twee punten voorsprong op de degradatieplaats van Miramas. Neuves Maisons lijkt lmet een achterstand van 5 punten op Bruille een vogel voor de kat.