Logo

CTT Bruille heeft in de Franse Pro B een nieuwe overwinning geboekt. Het won met 2-4 bij rode lantaarn Neuves Maisons, maar zag Benjamin Rogiers met een blessure uitvallen.

De gedoodverfde degradant kon tot op heden slechts een wedstrijd winnend afsluiten. In de thuiswedstrijd tegen Bruille kwam het dicht bij een nieuw punt. Onze eigenste Benjamin Rogiers moest in de belle tegen Fernand Mickael helaas opgeven met een blessure. Hij werd in zijn tweede partij vervangen door Vincent Nourtier, die in vier sets zijn meerdere moest erkennen in Thibaut Besozzo. Ondanks deze twee verliesbeurten bleef CTT Bruille uiteindelijk toch goed de baas over de staartploeg.  

{wedstrijdlaatsteduel stand:="1-2" homewinner:="Fernand MICKAEL (FR-126)" away:="Benjamin ROGIERS (FR-75)" sets:="3-2" details="-5, 15, -9, 11, 2 - W.O."}

 

In de stand ontwikkelt zich nu een felle strijd om de derde plaats. Waar Bruille een tijdje moest vechten tegen degradatie, gaat het nu volop de strijd aan met drie andere teams om plek drie. Hopelijk is Rogiers snel hersteld.

 

Bij de dames won Saint-Pierraise (zonder Nathalie Marchetti) het duel tegen Nîmes met 4-2.

 

2 - 4 Neuves Maisons - CTT Bruille