Logo

Rogiers en Bierny kunnen ploeg niet helpen

Vorige week werd in Frankrijk de vierde speeldag afgewerkt in de Franse Pro A en Pro B. De Belgische spelers konden hun ploeg niet naar een overwinning helpen.

 

Rogiers ging met Saint-Louis met 4-1 onderuit bij La Romagne. Rogiers kon in zijn beide wedstrijden, tegen Chen Tian Yuan en Brice Ollivier, geen setzege boeken. De eer voor Saint-Louis werd gered door Adam Apattantyus, die in een nipte belle voorbij Abdel-Kader Salifou ging.

Door deze vierde nederlaag op rij staat Saint-Louis nog steeds puntenloos op de laatste plaats in de Pro A. Het heeft een punt achterstand op Istres en twee punten op Saint-Maur en Isseenne.

4 - 1 La Romagne - Saint-Louis        
1 - 0 CHEN Tian Yuan - Benjamin ROGIERS 3 - 0 4, 7, 7
4 - 1 Brice OLLIVIER - Benjamin ROGIERS 3 - 0 7, 5, 7

 

Ludovic Bierny wist ei zo na de eer te redden voor Bruille, dat in de Pro B op bezoek ging bij Rouen. In het openingsduel moest Ludo in de belle met 12-10 buigen voor het jonge talent Can Akkuzu. In zijn tweede duel van de avond kreeg Bierny te weinig grip op het spel van Marko Jevtovic, op de Spelen nog de eerste tegenstander van Saive.

Bruille behoudt desondanks de zevende plaats in de stand. Het heeft een puntje voorsprong op het trio bestaande uit Fontenay, Saint-Denis en Metz.

4 - 0 Rouen - Bruille        
1 - 0 Can AKKUZU - Ludovic BIERNY 3 - 2 1, -5, 9, -8, 10
4 - 0 Marko JEVTOVIC - Ludovic BIERNY 3 - 0 4, 9, 8