Logo

Saint-Denis heeft de kop veroverd in de Franse Pro B.

Het begon nochtans niet goed voor de ploeg van Vostes want Yannick verloor zijn eerste wedstrijd tegen Duranspahic. Gelukkig bleven de overwinningen van tegenstander Villeneuve beperkt tot hun kopman en neemt Saint-Denis de leiding in Pro B dankzij een 2-4 winst.

Saint-Louis, de ploeg van Benjamin Rogiers en coach Damien Delobbe, verloor belangrijke punten door een gelijkspel tegen rode lantaarn Caen. Benjamin startte goed en zette de 2-0 op het scorebord, maar kon in de laatste wedstrijd niet beletten dat de bezoekers een gelijkspel uit de brand sleepten. Daardoor verspeelt Saint-Louis de koppositie en staat nu gedeeld 2de met Rouen.

Metz kreeg een nieuwe nederlaag aangesmeerd. Deze keer bleek Isseenne te sterk. Dorian Nicolle, verliezend finalist op de 18de Jeugd Open van Portugal tegen Robin Devos, redde de eer voor Metz met een zege tegen Thomas LeBreton. Philippe Saive verloor van Chen Chien An. Metz staat zo op een 7de plaats.

In de Pro A heeft Frederic Sonnet de eer van zijn ploeg opnieuw kunnen redden. Hij versloeg Zoltan Fejer-Konnerth in de uitwedstrijd tegen Pontoise. Nice blijft wel laatste op drie punten van Argentan Bayard. De nieuwkomer heeft tot op heden enkel een gelijkspel uit de brand kunnen slepen tegen deze ploeg.