Logo

Enjoy&Deploy Zoetermeer heeft twee wedstrijden in de Nederlands Eredivisie gespeeld dit weekend. Beiden werden gewonnen, mede dankzij Julien Indeherberg en Emilien Vanrossomme.

Julien speelt al sinds vorig jaar voor Enjoy&Deploy (toen nog deels in Heerlen gevestigd) en werd toen kampioen met die ploeg. In de transferperiode haalden de Nederlanders er nu ook Emilien Vanrossomme bij.

Door de Olympische Jeugdspelen speelde de Belgische delegatie pas dit weekend voltallig voor Enjoy&Deploy. Met succes: gedurende de 2 competitiewedstrijden werden in totaal slechts 3 wedstrijden verloren (2-5 en 6-1). De drie spelers van Zoetermeer (dame Li Jiao, Julien Indeherberg en Emilien Vanrossomme) verloren elk een wedstrijd. De Belgen vormden dit weekend het ongeslagen dubbelpaar van de ploeg.

Zoetermeer staat dankzij deze twee ruime zeges opnieuw aan kop van de Nederlandse Eredivisie met 14 gewonnen wedstrijden. Dat zijn er 4 meer dan eerste achtervolgers DTK '70 en Wijzenbeek/Westa, waarvan Zoetermeer de eerste wedstrijd (zonder Emilien) nipt verloor. Westa heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Hoofdsponsor Enjoy&Deploy over zijn Belgische delegatie: "We zijn erg content met de Belgische spelers in ons team. Goede spelers en leuke jongens met goede geïnteresseerde families."