Logo

In de Poolse Superliga zit de heenronde er op. Met een nieuwe overwinning en een bonuspunt eindigt Robin Devos met Ostroda op een negende plaats.

Het laatste trio wedstrijden begon goed tegen degradatieconcurrent Rzeszow. Het werd een uitermate spannende wedstrijd, waarbij kopman Paikov niet kon instaan voor twee punten, maar daar zorgde uiteindelijk Mallenaar Devos voor door ongeslagen te blijven. Zo bleven toch twee punten in eigen huis.

Op bezoek bij Zielona Gora werd zelfs een driepunter gescoord. Robin werd met succes strategisch op de derde plaats uitgespeeld teneinde een bonuspunt te kunnen veroveren, maar komen Paikov zorgde zowaar voor een stunt door Jorgen Persson opzij te zetten en de wedstrijd vroegtijdig in het voordeel van de bezoekers te beslissen.

Het werd echter een einde in mineur voor Ostroda. Thuis tegen Bydgoszcz ging het bonuspunt immers verloren omdat Paikov deze keer niet tot winnen kwam. Devos, opnieuw strategisch als derde man opgesteld, kon de eer wel redden voor de thuisploeg.

De Poolse broodheer van de Belgische international staat halverwege de competitie voorlopig op een geruststellende negende plaats.