Logo

Titelverdediger Borussia Düsseldorf heeft dit weekend een eerste wedstrijdverlies moeten toestaan in groep D van de Champions League. Christian Süss moest zijn meerdere erkennen in de Tsjech Prokopkov in de wedstrijd Düsseldorf - El Nino Praag.

Düsseldorf is dankzij de 3-1 zege wel al mathematisch geplaatst voor de kwartfinales, mocht iemand daar nog aan twijfelen.

In groep A heeft de uitdager van dit seizoen, Orenburg, ook al zijn ticket voor de kwartfinales veroverd. Dit weekend waren ze thuis met 3-2 de betere van het Duitse Grenzau.

La Villette Charleroi staat met 7 punten aan de leiding in groep B. Het moet na het verlies in Frankrijk Levallois naast zich dulden, maar dankzij het onderlinge resultaat (5-3) blijven de Karolo's aan kop. UMMC, die nog steeds niet kan rekenen op de geblesseerde Maze, blijft in de hoek waar de klappen vallen. Thuis verloren ze met 1-3 van het Duitse Fulda. Jan-Ove Waldner boekte zijn eerste zege van het seizoen in de Champions League. Zoran Primorac redde de eer van de thuisploeg.

In groep C hebben Ochsenhausen en Niederösterreich zich afgesplitst van Pontoise en Roskilde. De Duitsers waren met 3-0 sterker dan het Franse Pontoise; Niederösterreich versloeg thuis Roskilde nipt met 3-2.