Logo

La Villette Charleroi heeft haar 4de wedstrijd van de Europese Champions League gewonnen. In Spanje wisten de Karolingers San Sebastian te verslaan met 1-3. Villette blijft zo ongeslagen aan de leiding in groep B, op de voet gevolgd door Ochsenhausen dat vandaag te sterk was voor het Franse Angers. Dankzij deze vierde overwinning heeft Villette zich bovendien geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Als zij hun volgende wedstrijd in en tegen Ochsenhausen winnen, zijn ze bovendien zeker van groepswinst. 

Petr Korbel (ITTF-50) had het in zijn eerste wedstrijd tegen Sharath Kamal Achanta (ITTF-85) niet onder de markt. Hij kon pas in de laatste set afstand nemen van de Indiër. De Chinees Jian Jun Wang had dan weer geen enkele moeite met de Spanjaard Alfredo Carneros (ITTF-136).

Onze landgenoot Jean-Michel Saive (ITTF-33) moest zich in vier sets gewonnen geven tegen de Slovaak Peter Sereda (ITTF-120). De Chinese ploeggenoot van Saive veroverde echter de belangrijke derde punt door met 3-1 te winnen van Achanta.

San Sebastian - Villette Charleroi (1 - 3)
  • Sharath Kamal Achanta - Petr Korbel (2 - 3: -10, 6, -8, 5, -6)
  • Alfredo Carneros - Jian Jun Wang (0 - 3: -10, -5, -9)
  • Peter Sereda - Jean-Michel Saive (3 - 1: 6, -9, 8, 7)
  • Sharath Kamal Achanta - Jian Jun Wang (1 - 3: 9, -9, -6, -8)

Tussenstand (Groep B)

 

  1. La Villette Charleroi (4 - 8)
  2. Ochsenhausen (4 - 7)
  3. Angers (4 - 5)
  4. San Sebastian (4 - 4)