Logo

Morgen start het individuele Europees Kampioenschap. Jean-Michel Saive maakt dan zijn eerste opwachting in Ostrava. De andere Belgen hebben toch al minstens een wedstrijd in de benen. De loting is niet makkelijk te noemen, maar iedereen zou op zijn minst de kwalificaties moeten kunnen overleven.

Jean-Michel Saive (ITTF-45) hoeft de kwalificatieronde niet te spelen. In de eerste rond wacht de winnaar van het duel Karlsson (ITTF-322) / Didukh (ITTF-395).

Benjamin Rogiers (ITTF-245) is in de kwalificatieronde eveneens vrij. Hij opent in de eerste ronde tegen de Pool Daniel Gorak (ITTF-167).

Lauric Jean (ITTF-396) opent het individueel EK tegen Nikita Ruban (ITTF-512) uit Oekraïne. Nadien wacht de Hongaar Janos Jakab (ITTF-57) die in de landencompetitie duidelijk de betere was.

Emilien Vanrossomme (ITTF-449) start het individueel EK in de kwalificaties tegen de Fin Timo Tamminen (ITTF-407). In de eerste ronde staat de Hongaar Ferenc Pazsy (ITTF-133) klaar.

Julien Indeherberg (ITTF-643) kon geen slechtere loting treffen. In de kwalificaties speelt hij weliswaar tegen onze noorderbuur Wai-Lung Chung (ITTF-603), maar bij winst kijkt hij daarna in de ogen van titelverdediger Timo Böll (ITTF-2).