Logo

België - Polen (1 - 3)
Vostes - Kosowski (0 - 3: -7, -8, -8)

De twee kopspelers nemen het in een mogelijk beslissende wedstrijd tegen elkaar op. Op papier heeft de Pool de meeste kans, maar Vostes staat na een inactiviteit terug scherp.

Set 1

Beide spelers zijn bijzonder aan elkaar gewaagd. Pas bij 7-9 weet de Pool een echte kloof te slaan. Twee aanvallende missers van Yannick later gaat de set naar de tegenstanders.

Set 2

Kosowski kan in de tweede set sneller uitlopen (1 - 4), maar Vostes weet zich met enkele prachtballen en het nodige vertrouwen terug te knokken tot 4-4. Kosowski kan dan het verschil maken met zijn opslagen om meteen door te stoten naar 4-8. Een vechtende Vostes kan terugkomen tot 8-9, maar moet dan twee setballen toestaan aan Jakub die de eerste omzet in setwinst.

Set 3

Een duidelijk gemotiveerde Vostes kan in de derde set 0-3 uitlopen. Kosowski komt echter snel terug tot 4-4. De opslagen van Vostes houden hem in de wedstrijd (6-6). Na drie pogingen weet Vostes eindelijk de 7-6 te scoren, maar ziet zijn tegenstander langszij komen. Als Jakub ook het volgende punt maakt, grijpt Bratanov in. Zonder succes want Kosowski verovert 3 wedstrijdpunten. Het tweede werd Vostes en België fataal.