Logo

Hoboken speelt Europees op Nederlandse bodem. Tickets nu verkrijgbaar via nieuwe webshop.

Op 3 en 4 september 2011 vindt de eerste ronde van de Europacup Tafeltennis plaats. Hoboken strijdt in groep 8 met gastploeg Enjoy&Deploy Zoetermeer en ploegen uit Engeland, Hongarije en Portugal om een plaats in de tweede ronde. Deze wedstrijden vinden plaats in de Oosterpoort in Zoetermeer (Nederland).

De toegang tot het evenement voor het hele weekend kost € 7,50 per persoon. Kaarten zijn te koop bij de ingang van de sporthal.

Voorverkoop in België door tafeltennisactua
Kaarten zijn ook beschikbaar via voorverkoop. Bestel je je kaarten online voor 2 september, dan krijg je 2 consumptiebonnen gratis.

Speciaal voor de Belgische fans heeft tafeltennisactua de toelating gekregen om tickets te verkopen via haar eigen webshop. Betalen is mogelijk via kredietkaart of PayPal. Voor betalingen via overschrijving kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de webmaster.
Geïnteresseerden die een Nederlandse bankaccount hebben met internetbankieren kunnen rechtstreeks bij de organisatie bestellen op de website van iPONG met betaling via iDeal.

Het volledige programma op zaterdag 3 en zondag 4 september zal plaatsvinden in sporthal “De Oosterpoort” aan het Zanzibarplein in Zoetermeer. Het volledige wedstrijdschema is terug te vinden op www.taverzo.nl/ETTU.