Logo

De dames van AFP Antwerpen staan te popelen om Europees te spelen.

Helaas beschikt de club niet over de nodige financiële middelen om een nieuw Europees avontuur te betalen. Ze zijn op zoek naar een of meerdere sponsors die de droom van haar speelsters kan waarmaken.

Peter Vandenbrouck (voorzitter/penningmeester): "Voor een Europees avontuur moet je tussen de 8.000 tot 12.000 euro budgetteren, afhankelijk hoe ver we geraken. De grootste kosten zijn de vliegtuigtickets en de hotelrekeningen. Onze ervaring bij het vinden van sponsors is echter niet bijster goed. Ondanks ons palmares van drie bekers en drie opeenvolgende landstitels is het moeilijk het geld bij elkaar te krijgen. "

De visibiliteit voor eventuele sponsors is nochtans groot. De club is vertegenwoordigd in alle tafeltennisverbonden actief in Antwerpen (KBTTB, Sporta en KAVVV) met het damesteam als grootste paradepaard. Elk jaar worden 594 wedstrijden gespeeld (waarvan 297 thuis) door 145 competitieleden. Daarnaast herbergt de club een 20-tal recreanten die geen competitie spelen.

Geïnteresseerde sponsors laten best van zich horen voor 15 juli 2011. Dan moet de club immers haar beslissing nemen om al dan niet Europees aan te treden.

Peter Vandenbrouck: "We hebben ondertussen een eerste sponsor gevonden die 1.000 euro wil investeren in een Europese campagne. Meerdere kleintjes maken gelukkig ook een groot. We blijven dus zoeken naar één grote of meerdere kleine sponsors die de droom van onze dames kunnen waarmaken."

Voor meer informatie over de club, inclusief contactgegevens, neem gerust een kijkje op hun website: http://users.skynet.be/afp-antwerpen/