Logo

De Belgische deelnemers aan de TT Intercup kennen hun loting voor de tweede ronde. 4 ploegen mogen thuis spelen, de vijfde gaat op verplaatsing.

Nadat de eerste ronde hoofdzakelijk Duits getint was, krijgen we nu heel wat andere nationaliteiten aan de andere kant van de tafel.

Het West-Vlaamse And Leie Lauwe krijgt wel bezoek van een Duitse tegenstander: Leutzscher Füsche uit de Regionalliga Süd; Stag Hasselt mag zich verwachten aan een Italiaans avondje tegen Norbello; Donald Heuseux verwacht de Oostenrijkse ploeg Kuchl en Brusselaars Logis Auderghem ontvangen het Franse Pays Rochois & Genevois (3de Nationale).

Nieuwkomer Retinne krijgt een zware verplaatsing naar Slovenië voorgeschoteld. Daar nemen ze het op tegen Maribor.

De Belgen hebben een vrij zware loting gekregen aangezien zowel Norbello, Kuchl als Maribor werden vrijgesteld voor de eerste ronde als reekshoofden. Logis Auderghem heeft dankzij diezelfde status wel een betere loting getroffen.

Alle wedstrijden moeten in principe voor 9 januari gespeeld worden. De ETTU heeft 27 november naar voor geschoven als aanbevolen speeldatum.

Ook de loting voor de troostingsreeks is gekend. CTT Châtelet, de enige Belgische ploeg die in de openingsronde van de TT Intercup verloor, is echter vrijgeloot voor de eerste ronde.