Logo

Lauric Jean kent behaalt tijdens de Open van Frankrijk opnieuw enkele mooie resultaten: zo behaalde hij in alle deelnemende reeksen (junioren, junioren-dubbel en junioren-team) telkens de halve finale.

Daarin heeft hij zowel in het enkelspel als het dubbelspel wel het onderspit moeten delven tegen de uiteindelijke winnaar(s). De halve finale van de landencompetitie moet nog gespeeld worden.

Emilien Vanrossomme strandde als kadet mooi in de tweede ronde van het juniorenkampioenschap, waar hij werd uitgeschakeld door 1ste reekshoofd Le Breton. Julien Indeherberg moest tevreden zijn met een plaatsing op de hoofdtabel, waar hij meteen uitkwam tegen de latere finalist Gauzy.

Bij de meisjes was de tweede ronde in het dubbelspel het beste resultaat (Jennifer Tasia met haar Russische dubbelpartner Rossikhiva). Het duo Margaux/Heine moest tevreden zijn met een eerste ronde. Individueel wisten enkel Tasia en Heine zich te plaatsen voor de hoofdtabel, waar ze echter meteen uitgeschakeld werden.

Op 16 en 17 mei staan nog de kadettenreeksen op het programma, samen met de halve finales en finales van de landencompetities.