Logo

Internationale promotiecampagne van Coca-Cola zet ook tafeltennis in het licht

 

Coca-Cola zal binnenkort een nieuwe wereldwijde promotiecampagne starten met het oog op de Olympische Spelen 2012 in Londen.

 

Het doel van de campagne is, naast uiteraard de naamsbekendheid van het merk zelf, tieners dichter bij de Olympische Spelen en sport in het algemeen te brengen. Vijf atleten uit alle hoeken van de wereld werden samengebracht met de Londense muziekmaker Mark Ronson en zangeres Katy B. Het resultaat is "Move to the Beat". Enerzijds een heuse reclamecampagne die op tv, internet en andere mobiele oplossingen te zien zal zijn, maar er ook een titelsong die de geluiden van de Londense muziekwereld moet verenigen met deze van de vijf verschillende geselecteerde sporten.

Voor Europa werd tafeltennis gekozen met de Engelsman Darius Knight als vertegenwoordiger. Knight was vorig seizoen nog in onze competitie te bezichtigen bij PW Diest en is nog steeds in de running voor een wildcard op de Olympische Spelen vanwege het gastland. Naast hem figureren nog de Amerikaan David Oliver (110 meter horden), de Russische Kseniya Vdovina (400 meter sprint), de Singaporees Dayyan Jaffar (boogschieten) en de Mexicaanse Maria Espinoza (taekwondo, niet op de foto).

De campagne start "begin 2012".