Logo

Opnieuw geen winst voor de jonge Belgische garde.

Deze maal moesten de spelers het opnemen tegen hun respectievelijke groepshoofd tijdens de kwalificatiewedstrijden van de herencompetitie tijdens de Open van Polen. Het viertal kreeg dus een nog zwaarder programma voor de kiezen dan hun openingswedstrijd in het zesde tornooi van de ITTF Pro Tour.

Julien Indeherberg (ITTF-491) wist een set af te snoepen van de Ahmet Li (ITTF-100). In de derde set verraste de speler van het Nederlandse Enjoy&Deploy de Turk. De overige vier sets gingen zonder pardon naar het groepshoofd.

Ludovic Bierny (ITTF-464) slaagde in hetzelfde opzet tegen een andere Turk. Bora Vang (ITTF-106) verslikte zich in de vierde set.

Emilien Vanrossomme (ITTF-496) zette zijn sterke prestatie door en dwong Leung Chu Yan (ITTF-99) in de eerste set tot het uiterste. Daarna liet de Hong Kongse speler zich niet meer verrassen.

Robin Devos (ITTF-488) bleef goed in de wedstrijd, maar kon nooit aanspraak maken op setwinst tegen de Slovaak Lubomir Pistej (ITTF-104).

De jongste Belgische spelers zijn hierdoor definitief uitgeschakeld in de herencompetitie. Morgen strijden Lauric Jean en Benjamin Rogiers wel nog om een plaats op de hoofdtabel.

Resultaten

  • Ludovic Bierny - Bora Vang (1 - 4: -5, -8, -9, 9, -6)
  • Robin Devos - Lubomir Pistej (0 - 4: -7, -7, -8, -7)
  • Julien Indeherberg - Li Ahmet (1 - 4: -8, -2, 8, -5, -6)
  • Emilien Vanrossomme - Leung Chu Yan (0 - 4: -14, -4, -4, -6)