Logo

Jean-Michel Saive heeft zich geplaatst voor de tweede ronde tijdens de Open van Duitsland.

In zijn allereerste wedstrijd van het tornooi in Dortmund was Saive (ITTF-46) met duidelijke cijfers de betere van de Taiwanees Chen Chien-An (ITTF-157). In de volgende ronde onmoet Jean-Mi de Tsjech Prokopcov (ITTF-62), die in zijn eerste ronde de Zuid-Koreaan Joo Se Hyuk (ITTF-10) het nakijken gaf in vijf sets.

De andere zeven Belgen hebben zich niet kunnen kwalificeren voor de hoofdtabel. Bierny en Lambiet wisten wel een hogergeplaatste speler te verslaan tijdens de kwalidicaties. In de andere wedstrijden werd de volgorde op de wereldranglijst gerespecteerd.

Lauric Jean verloor van de niet-geklasseerde Singaporees Li Hu, die zich ondertussen ook heeft geplaatst voor de tweede ronde met winst tegen de Zuid-Koreaan Oh Sang Eun (ITTF-13).

Andrej Gacina (La Villette Charleroi) plaatste zich wel voor de hoofdtabel. Daarin werd hij uitgeschakeld door de Chinees Ma Lin. Paul Drinkhall (Nodo Ekeren) sneuvelde in de laatste kwalificatieronde, net als Segun Toriola (ex-Immo Mortsel). Gavin Rumgay (ex-Immo Mortsel) sneuvelde tijdens de kwalificaties.

Resultaat

  • Jean-Michel Saive - Chen Chien-An (4 - 0: 7, 9, 10, 9)